Welkom op de website van Sûnens

Sûnens betekent gezondheid in het Fries. Gezondheid is erg belangrijk in ons leven, en wat is het mooi dat we zelf onze gezondheid voor een groot deel kunnen beïnvloeden met een gezonde leefstijl!

De afgelopen jaren ben ik me steeds meer bezig gaan houden met voeding, onder andere om gezondheidsredenen. Ook doe ik fanatiek aan sport, waarbij de juiste voeding erg van belang is. Dit is ook de reden dat ik me heb gespecialiseerd in sportvoeding, zodat ik elke sporter (duursporter, teamsporter of krachtsporter) individueel kan begeleiden om zijn/haar doelstellingen te behalen.

Het is mijn passie om met mensen te werken, om hen met veel enthousiasme te helpen met een gezondere leefstijl en om te helpen motiveren. Zodat ook zij zich energieker en beter in hun vel voelen.

De “ik mag alles eten“ methode past hier prima bij. Het “ik mag alles eten” boek, wat cliënten bij een traject ontvangen, gaat als een rode draad door het traject. Het bevat veel info over gezonde voeding, valkuilen, motivatie, recepten, verjaardag en feestdagen, etiketten lezen enz. We maken geen gebruik van (dure) pillen, shakes of maaltijdvervangers! Het doel is dat je leert om gezond te eten d.m.v normale voeding zodat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Dit zorgt er ook voor dat deze methode betaalbaar, en goed vol te houden is. Gezonde producten zijn immers gewoon te koop in de supermarkt. Veel mensen vinden het lastig om de juiste producten te kiezen omdat ze niet goed weten wat wel of niet gezond is. Ook dat leer je tijdens het traject.

Sûnens is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat er regelmatig wordt deelgenomen aan bijvoorbeeld congressen en intervisies, en dat er studies worden gevolgd (zoals emotie-eten en sportvoeding) om de benodigde studiepunten te behalen. Doordat Sûnens is aangesloten bij BGN wordt er vaak een groot gedeelte vergoed door de zorgverzekering.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis over voeding te delen, worden er regelmatig kookworkshops georganiseerd en geef ik presentaties over voeding bij verenigingen, fitnesscentra en sportclubs.

Hopelijk heb ik je na het lezen van bovenstaande enthousiast gemaakt over mijn bedrijf Sûnens en de “ik mag alles eten “methode.

Voor vragen mag je altijd contact met me opnemen.

Betty Wijbenga